Concourse Roof London Bridge

Client: Seele

The station roof adjoining the Shard was replaced by a new glass roof above the main station concourse including the bus station and gateline which were completely reconfigured as enabling work for the re-modelling of the existing station, this was to provide a 21st century entrance into one of London’s busiest stations.

Maintaining the waterproof integrity of the station – the new roof had had to be constructed above the old Nodus roof before de construction could commence.

M.E.L. (Health and Safety) provided expert advice to ensure that these works were successfully undertaken with the main constraint of not disrupting the station day-to-day operations in what proved to be a very technical & logistically challenging project.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>